Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

☎​  Kontakt os: kontakt@navitasfitness.dk

Om instruktøren

Tænk stort og begynd småt.

Min fornemmeste opgave er at finde og rådgive i de øvelser, der hjælper dig i retning af en stærk og fri krop i balance.

Daniel er uddannet i filosofi og medicinsk antropologi fra Aarhus Universitet og arbejder til daglig som selvstændig med yoga, træning og relationsarbejde forskellige steder i Aarhus.

Med mere end 10 års erfaring som Centerleder og Personlig træner har Daniel kendskab til de fleste eksisterende træningsformer og hans største ønske er, at hjælpe dig med at opnå dine mål igennem en fri sammensætning af teknikker og øvelser. Hans tilgang er, at du er eksperten på din krop – det er dit vidnesbyrd, ønsker og fornemmelser der danner udgangspunkt for processen.

Daniels baggrund som Personlig træner, ACT-Terapeut og Idrætscoach giver ham en lang række redskaber, der sikrer en forståelse af dine udfordringer og mål, så den optimale tilgang og proces kan tilrettelægges, hvad enten du ønsker større bevægelighed, balance eller styrke.


Daniel er uddannet yogalærer, yogaterapeut og meditationsinstruktør i Indien, Dharamsala. Det betyder, at han arbejder i krydsfeltet mellem den vestlige videnskab og den østlige tilgang til krop/psyke for at få genskabt forbindelsen til den vitalitet, der bor i en aktiv krop.

At rette opmærksomheden ud af hovedet og ned i kroppen for at få luft for tankerne og forbinde sig til kroppens signaler bare 30 minutter om dagen, har en enorm indvirkning på den motivation og koncentration vi har til vores øvrige arbejde.

Navitas Fitness giver dig muligheder for bedre træning​

Kontaktoplysninger

Navitas Fitness

Inge Lehmanns Gade 10,lok. 01.067

8000 Århus C

Find vej til centret

E-mail: kontakt@navitasfitness.dk

Åbningstider

Navitas Fitness åben alle dage.

Lukket hverdage mellem 9-10 grundet rengøring.  

Indgang påkrævet af medlemsskab.​

For at være medlem skal du have et adgangkort/studiekort eller en nøglechip.